Hotel Fortuna Eforie Nord 2 stele, Eforie Nord, Romania

Hotel Fortuna Eforie Nord2 stele Eforie Nord, Romania

Evaluare: 7.00/10 din 2 de impresii despre Hotel Fortuna Eforie Nord 2*
[vezi impresii] [adauga parere ta]

Adresa Hotel Fortuna Eforie Nord 2 stele, Eforie Nord, Romania:

Localizare Hotel Fortuna Eforie Nord Eforie Nord Romania: la 350 m de plaja, in centrul statiunii; in apropiere de lacul Techirghiol Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Descriere Hotel Fortuna Eforie Nord Eforie Nord Romania: Dotari generale: construcite P+ 3, receptie moderna de unde se pot achizitiona produse sip e bonuri valorice. 136 camere duble, bar Dotari camere: camere duble cu grup sanitar propriu, pardoseli de gresie cu covorase, tamplarie PVC pe partea fara balcoane, usi noi de acces in camere, TV, frigider. Servicii masa: masa este optionala, se acordă in restaurantele: Allegro, Donelli, Acapulco, Roxana, Grand, Panoramic , ?n sistem bonuri valorice. - Poze Hotel Fortuna Eforie Nord

Facilitati Hotel Fortuna Eforie Nord Eforie Nord Romania: Bar. La cerere se pot inchiria jocuri de societate: table, rummy. Biliard. Parcare, centrala termica.Tratament: optional in cadrul Complexului Traian si a Complexului Grand. Se accepta gratuit animale de companie de talie mica. Cazarea se va face in camerele de la parter si ese obligatorie prezentarea carnetului de sanatate.

impresii, comentarii & pareri Hotel Fortuna Eforie Nord 2*

Mihaela

Foarte multumita exceptand lipsa locurilor de parcare!

raspunde Data: 31-10-2014

Mimoran Elena Sorina

Am fost la acest hotel in perioada 06-12 august 2011 impreuna cu familia si am fost Foarte Multumiti de serviciile acestui hotel.Personal i-l recomand si altora si veti fi placut impresionati de cum o sa va petreceti sejurul.`Masa am servito cel mai frecvent la Terasa DANA unde eream serviti la comanda[catalog];si aici niste oameni Minunati si foarte Draguti.H Fortuna lucra ptr serviciile de masa cu 6-7 locatii unde se putea minca,dar LA DANA aveau mincari fff bune si proaspete.Curatenia in hotel era OK la fel si personalul in frunte cu sefa de la receptie pe care din greseala noastra nu am intrebat cum se numeste[scuze].Am fost si in alte statiuni dar nu ne-am simtit ca aici.O sa revenim cu PLACERE.MII DE MULTUMIRII tuturor.

raspunde Data: 15-02-2012

Povestește-ne experiența ta la Hotel Fortuna Eforie Nord 2*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Fortuna Eforie Nord 2*.