Hotel Pierre Costinesti 2 stele, Costinesti, Romania

Hotel Pierre Costinesti2 stele Costinesti, Romania

Evaluare: 8.00/10 din 2 de impresii despre Hotel Pierre Costinesti 2*
[vezi impresii] [adauga parere ta]

Adresa Hotel Pierre Costinesti 2 stele, Costinesti, Romania:

Localizare Hotel Pierre Costinesti Costinesti Romania: se afla in partea nordica a statiunii (zona Epava), pe faleza, la 20 m. de plaja.

Descriere Hotel Pierre Costinesti Costinesti Romania: Hotelul Pierre 2** este o constructie relativ noua (2004), un hotel modern, cu o frumoasa deschidere spre mare fiind situata pe faleza, in imediata apropiere a marii. Dotarile de calitate, serviciile bune si amplasarea acestuia au facut ca hotel Pierre 2** sa fie foarte cautat in sezonul estival. Clasificarea hotelului Pierre este: Hotel de 3 stele pentru Tineret, echivalentul a 2 stele standard.

Facilitati Hotel Pierre Costinesti Costinesti Romania: Restaurant, crama, bar, terasa in aer liber pe malul marii. Parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Nu se accepta accesul cu animale de companie.

impresii, comentarii & pareri Hotel Pierre Costinesti 2*

danut-popescu

am lucrat la acest hotel .omenia ,bunul simt ,eleganta sunt lucruri care doar aici le puteti gasii .am plecat profund impresionat de felul in care sunttratati muncitorii de acolo .le doresc mult succes in ceea ce fac ,sanatate multa si de ce nu ....eu unul imi mai doresc sa ma intorc ...recomand tuturor sa faca la fel si cu siguranta nuvor regreta .

raspunde Data: 02-09-2014

ovidiu

Deci tot ce pot sa spun e ca sant profesionisti, corecti si dornici sa te ajute cu orice le sta in putinta, un alt bonus e ca daca au posibilitate te lasa in ziua plecarii sa folosesti camera fara contracost pana in momentul in care vrei tu sa pleci, ceea ce nu o sa vedeti la multe alte hoteluri de cate stele vreti voi. Deci 10 si cu toate recomandarile.

raspunde Data: 30-08-2011

Povestește-ne experiența ta la Hotel Pierre Costinesti 2*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Pierre Costinesti 2*.