Hotel Iris Nalba Jupiter 3 stele, Jupiter, Romania

Hotel Iris Nalba Jupiter 3 stele Jupiter, Romania

Evaluare: 10.00/10 din 2 de impresii despre Hotel Iris Nalba Jupiter 3*
[vezi impresii] [adauga parere ta]

Adresa Hotel Iris Nalba Jupiter 3 stele, Jupiter, Romania:

Localizare Hotel Iris Nalba Jupiter Jupiter Romania: in centru statiunii, vis-a-vis de hotel Meteor, la 75 m de plaja. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, ?n golf indiguit.

Descriere Hotel Iris Nalba Jupiter Jupiter Romania: Dotari generale: fiecare hotel are parter si 2 etaje; complet renovate, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, bar de zi, bar de noapte, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, casa de schimb valutar, restaurant (salon de mic dejun). Dotari camere: camere duble complet renovate, dispun de tv, minibar, pardoseala din gresie cu covorase, baie cu cadita de dus sau cada (camerele cu 2 paturi au baie cu cada iar cele cu pat matrimonial au baie cu cadita de dus), geam termopan, fara balcon, aer conditionat. - Poze Hotel Iris Nalba Jupiter

Facilitati Hotel Iris Nalba Jupiter Jupiter Romania: Restaurant, bar de zi, bar de noapte.Seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, casa de schimb valutar. Parcare.Nu se accepta accesul cu animale de companie.

impresii, comentarii & pareri Hotel Iris Nalba Jupiter 3*

delia

Foarte frumos, merita banii, ambianta ca in Grecia, felicitari managerilor, mancarea foarte buna si proaspata, personalul amabil, de 3 ori bravo. Nu credeam ca poate exista asa ceva si in Romania

raspunde Data: 04-02-2010

viorel

Abia am venit de acolo si am stat la Nalba. Nu cred ca merita 3 stele. Frumusetea adevarata este intr-adevar la exterior. Mai trebuie lucrat la interior si anume mai multa atentie la detalii. Este loc si de mai bine.

raspunde Data: 07-07-2009

Povestește-ne experiența ta la Hotel Iris Nalba Jupiter 3*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Iris Nalba Jupiter 3*.