Hotel Capitol Jupiter 2 stele, Jupiter, Romania

Hotel Capitol Jupiter2 stele Jupiter, Romania

Adresa Hotel Capitol Jupiter 2 stele, Jupiter, Romania:

Localizare Hotel Capitol Jupiter Jupiter Romania: in centrul statiunii, pe malul marii. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.

Descriere Hotel Capitol Jupiter Jupiter Romania: Dotari generale: 13 etaje, restaurant 3 stele (430 locuri; aer conditionat; deschis ?ntre orele 8-23), bar cu terasă, piscina renovata (adulti si copii), parcare păzită cu plat?, 3 lifturi, magazin, pizzerie si grădin? de vară, seif la receptie; sală de conferinte (80 de locuri, aer conditionat, flip chart, ecran, videoproiector, sonorizare, acces internet), club de recreere (se pot ?nchiria ?n cadrul clubului jocuri de remi, table, carti de joc); terasă acoperită cu iesire din restaurant. Dotari camere: camere duble 3 stele complet renovate: mobilier nou, ferestre cu t?mplărie PVC si geam termopan, tv cablu, minibar, parchet cu covorase, balcon cu scaune, baie cu dus (cădită), sifonier; camere duble 2 stele: baie cu dus renovată (cădită), tv cablu, minibar, parchet cu covorase, balcon cu scaune, ferestre cu t?mplarie PVC si geam termopan, sifonier; garsoniere: complet renovate, mobilier nou, 1 pat matrimonial + 1 canapea neextensibilă, aer conditionat, parchet cu covorase, balcon cu scaune, sifonier, tv cablu, minibar, baie cu dus (cădită); garsonierele nu au vedere la mare. In camere se admit maxim 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti. - Poze Hotel Capitol Jupiter

Facilitati Hotel Capitol Jupiter Jupiter Romania: Piscine renovate pentru adulti si copii, cu umbrele si sezlonguri (contra cost). Restaurant 3 stele (430 locuri; aer conditionat; deschis intre orele 8-23), bar cu terasa, 2 terase acoperite cu iesire din restaurant, pizzerie, barbeque american si gradina de vara, loc de joaca pentru copii. Magazin, seif la receptie. Optional se pot inchiria remi, table, carti de joc, teren de tenis, inchirere cearceaf de plaja. Sala de conferinte de 80 locuri: aer conditionat, flip chart, ecran, videoproiector, sonorizare, acces internet. Parcare. - Se accepta accesul cu animale de companie cu carnet de sanatate pentru care se achita o taxa de 50% din valoarea unui loc de cazare si este obligatorie purtarea botnitei.

Povestește-ne experiența ta la Hotel Capitol Jupiter 2*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Capitol Jupiter 2*.