Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Romania >>Sejur Costinesti >> Hotel Pierre Costinesti

  Hotel Pierre Costinesti 
     mai multe Hoteluri Costinesti de 2 stele
Hotel Pierre Costinesti
Hotel Pierre Costinesti
Localizare: se afla in partea nordica a statiunii (zona Epava), pe faleza, la 20 m. de plaja.

Descriere: Hotelul Pierre 2** este o constructie relativ noua (2004), un hotel modern, cu o frumoasa deschidere spre mare fiind situata pe faleza, in imediata apropiere a marii. Dotarile de calitate, serviciile bune si amplasarea acestuia au facut ca hotel Pierre 2** sa fie foarte cautat in sezonul estival. Clasificarea hotelului Pierre este: Hotel de 3 stele pentru Tineret, echivalentul a 2 stele standard.

Facilitati: Restaurant, crama, bar, terasa in aer liber pe malul marii. Parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Nu se accepta accesul cu animale de companie.


Comentarii & impresii din sejur Hotel Pierre Costinesti:
   ovidiu (30-08-2011 16:41)
Deci tot ce pot sa spun e ca sant profesionisti, corecti si dornici sa te ajute cu orice le sta in putinta, un alt bonus e ca daca au posibilitate te lasa in ziua plecarii sa folosesti camera fara contracost pana in momentul in care vrei tu sa pleci, ceea ce nu o sa vedeti la multe alte hoteluri de cate stele vreti voi. Deci 10 si cu toate recomandarile.


Parerea ta despre Hotel Pierre Costinesti / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Pierre Costinesti; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Pierre Costinesti.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria  Contact

super oferte antalya, turcia 2014