Petrece un SEJUR de neuitat

 
Sejur Tunisia

Sejur Tunisia

Tunisia este situata in nordul Africii (intre desertul Sahara si Marea Mediterana) si este cea mai mica tara din apropierea Muntilor Atlas. Tunisia are ca vecini: Algeria la vest si Libia la est. Numele tarii vine de la denumirea capitalei Tunis.


Ultimele oferte speciale Tunisia:

- Last minute Tunisia

Poze Tunisia
PROGRAME FACULTATIVE
Nota: preturile sunt orientative, la fata locului pot fi practicate alte tarife.
Nr. minim de participanti: 10 persoane.
REDUCERE COPIL 2 - 12 ANI: 50%

   Excursie in Sahara (2 zile) 119 Eur/persoana
      Prima zi: Dimineata devreme, dupa servirea micului dejun, plecare spre sudul Tunisiei. Dupa vizitarea amfiteatrului roman din El Jem (poze Colosseul roman din El Jem) , trecand prin localitatile Sfax si Gabes, se ajunge la Matmata unde se viziteaza locuintele troglodite (poze locuintele troglodite) aflate intre stanci. Dupa servirea mesei de pranz, trecand prin Gabes, El Hamman si oaza Kebili, drumul conduce la Douz unde aveti posibilitatea de a va plimba pe camile admirand apusul de soare. (Plimbarea pe camile este program facultativ, contra cost.)
Cina la hotel de trei stele.
      Ziua a 2-a: Dimineata devreme, dupa micul dejun, plecare spre orasul Tozeur prin lacul sarat, secat Chott El Jerrid.
in Tozeur posibilitate de programe facultative:
   a.) excursie de trei ore cu masini de teren Land Rover la oazele din muntii Atlas (Chebika, Tamerza).
   b.) plimbare cu masina intr-o padure de palmieri. Dupa servirea mesei de pranz plecare catre Kairouan (poze Kairouan), vestit pentru covoarele tesute manual. Dupamasa tarziu plecare spre locul de cazare ales. Cina la hotel.

   Tunis - Cartagina - Sidi Bou Said (1 zi) 59 Eur/persoana
Dupa servirea micului dejun se pleaca spre Tunis (poze Tunis). Se viziteaza capitala Tunisiei, Medina si Muzeul National Bardo (poze Muzeul Bardo) cu cea mai frumoasa colectie de mozaicuri din timpul romanilor. Dupa servirea mesei de pranz, aveti ocazia sa vizitati ruinele Cartaginei si sa va plimbati pe strazile pitorescului sat maur Sidi Bou Said (poze Sidi Bou Said). Cina si cazare la hotel.

(poze Show Zulu)

   Seara de folclor 39 Eur/persoana
O seara traditionala cu spectacol de folclor intr-un sat berber. in cortul urias sunteti asteptati cu o cina traditionala, consumul de vin fiind nelimitat.

   Dougga 59 Eur/persoana
Pe durata excursiei de o zi, aveti ocazia de a admira cele mai importante monumente istorice ale erei romane. in cursul diminetii se viziteaza Dougga, unde la 600 m deasupra nivelului marii, pe o suprafata de 25 hectare, se pot admira vestigiile arheologice descoperite. Dupa servirea mesei de pranz, plecare spre Thuburbo Maius unde se viziteaza ruinele unui oras roman de aproape doua mii de ani (Forumul, Capitoliul, baile de vara si iarna, biserici). Plecare spre Zaghouan, localitate care in era romana alimenta cu apa potabila orasul Cartagina, printr-o retea de canalizare lunga de 123 km. Dupa vizitarea Bisericii Apei construita de catre imparatul Hadrianus, plecare spre hotel..

   Kairouan - El Jem - Monastir 49 Eur/persoana
Pe durata excursiei de o zi, primul punct de oprire este orasul Kairouan, al patrulea Oras Sfant al islamului. Dupa vizitarea rezervorului de apa, functionabil si astazi, construit in secolul al IX-lea de catre dinastia Aglabida, aveti ocazia de a admira moscheea Barbierilor. Dupa masa de pranz plecare spre El Jem, unde se viziteaza unul dintre cele mai mari amfiteatre romane. in drum spre Monastir (poze Monastir), va este prezentat Mauzoleul Bourghiba si centrul istoric al orasului.

   Excursie cu vaporul 39 Eur/persoana (poze excursie "Corabia Piratilor")
Excursie cu vaporul in Port el Kantaoui (poze Port el Kantaoui). Aveti ocazia de a face plaja si sa vizitati plajele din Sousse (poze Sousse) si Monastir.

  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
   Hammamet
   Hammamet Yasmine
   Kairouan
   Monastir
   Port El Kantaoui
   Sousse
   Tunis
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2024@ SEJUR.org