Petrece un SEJUR de neuitat

 
Sejur Egipt

Sejur Egipt

Egiptul este limitata la nord de Marea Mediterana, la est de Fasia Gaza, de Israel, de Golful Aqaba (prin intermediul caruia are contact cu Iordania si cu Arabia Saudita) si de Marea Rosie, la sud de Sudan iar la vest de Libia. Capitala sa este Cairo. Last Minute Egipt


Ultimele oferte speciale Egipt:

- Last minute Hurghada

- Last Minute Sharm El Sheikh


Poze Egipt
PROGRAME FACULTATIVE:
Nota: preturile sunt orientative, la fata locului pot fi practicate alte tarife.
Reducere copil 2-12 ani: 50%
SHARM EL SHEIKH HURGHADA
Excursie de o zi la Cairo - 89 EUR/persoana - Min. 10 persoane
Plecare in zori cu autocarul spre Cairo. Se viziteaza piramidele, Sfinxul, Templul din Vale; dupa servirea pranzului vizita la Muzeul de Egiptologie. Dupa masa tarziu intoarcere la Sharm El Sheikh.
Excursie de doua zile la Cairo - Min. 10 persoane
Hotel**** - 129 EUR/persoana sau Hotel***** - 169 EUR/persoana
1. zi: Plecare in zori cu autocarul spre Cairo. Se viziteaza Muzeul de Egiptologie (Poze Muzeul de Egiptologie), piramidele (Poze Piramida lui Keops , Poze Piramida lui Kephren), Sfinxul (Poze Sphinxul), Templul din Vale, pranz. Vizita la un atelier de papirus (Poze Atelier de papirus) sau parfumerie . Cina si cazare la hotel de patru sau cinci stele. Seara posibilitate de programe facultative.
2. zi. Dupa mic dejun programe facultative: Memphis-Sakkara si Citadella (Poze Memphis , Poze Platoul Sakkarah), pranz, intoarcere la Sharm El Sheikh.
Luxor (cu avion) - 419 EUR/persoana - Min. 6 persoane
Plecare dimineata - cursa Egyptair. Malul de Est: Templul Karnak (Poze Templul din Karnak), pranz, traversarea Nilului cu renumitele felukka. Obiectivele de pe Malul de Vest: Valea Regilor (Poze Valea Regilor), Templul Reginei Hatsepsut (Poze Templul lui Hatsepsut), Colosii Memnon (Poze Colosii din Memnon), vizitarea unui atelier de prelucrare a alabastrului (Poze Atelier de alabastru) sau de papirus, seara zbor spre Sharm el Sheikh. Tarif valabil numai cu rezervare prealabila la agentie; la fata locului se practica alte tarife.
Muntele Moise - 89 EUR/persoana - Min. 8 persoane
Plecare seara tarziu din Sharm El Sheikh spre Muntele Moise, situat la 350 km, unul dintre cele mai inalte varfuri din Egipt, unde Moise a preluat de la Dumnezeu cele 10 Porunci, conform Bibliei. Dupa mic dejun oprire scurta la Manastirea Sf. Ecaterina - pe 800 de trepte in 3 ore se ajunge la manastire. in zori se admira rasaritul soarelui, dimineta devreme intoarcere.
Manastirea Sfanta Ecaterina si Dahab - 49 EUR/persoana - Min. 8 persoane
Plecare dimineata devreme spre Muntele Sfanta Ecaterina, situat la 350 km. Vizita in manastire urmat de pranz si program liber pentru cumparaturi la Dahab.
Abou Ghaloum Safari/Dahab - 109 EUR/persoana - Min. 6 persoane
Safari de o zi, cu posibilitate de plaja si snorkelling pe teritoriul Parcului National Abou Ghaloum. Pranz in cort beduin, plimbare in orasul Dahab cu posibilitate de cumparaturi, intoarcere la hotel.
Ras Mohamed - 89 EUR/persoana - Min. 8 persoane
Excursie cu vaporul in renumitul Parc National. Plaja si pranz pe Yolanda Beach, posibilitate de scufundari la mica adancime.
Excursie cu vaporul - 89 EUR/persoana Min. 8 persoane
Excursie de o zi cu vaporul pe ruta Ras Mohammed - Tiran, cu posibilitati de scufundari la mica adancime, pentru admirarea coralilor, pranz.
Vapor cu fund de sticla - 59 EUR/persoana(Poze Excursie catamaran)
Program de aprox. 1,5 ore, recomandat pentru cei pasionati de fotografiere. Lumea mirifica a marii isi va deschide portile in fata ochilor dumneavoastra.
Delfin-show - Dolphinella -39 EUR/persoana
Program de prezentare cu delfini (apox. 2 ore) langa El Hadaba, cu transferuri. Recomandat in special pentru familii.
Cina in stil beduin - 89 EUR/persoana
Cina cu luminari intr-un cort beduin. in adancul desertului vizitarea unui sat de beduini, program folcloric cu dans, muzica, sisha, apus de soare fermecator.
Beach Buggy - rezervare la fata locului
Program de aprox. 2 ore in desert cu soferi experti. Oprire scurta pentru a admira rasaritul sau apusul de soare, racoritoare si ceai intr-un sat de beduini.
Safari Kanyon - 109 EUR/persoana
Safari in canyonul colorat, plimbare, plaja pe Nuweiba Beach, vizita la Dahab, pranz, intoarcere la Sharm El Sheikh.
Scufundari - 89 EUR/persoana
Program cu vaporul, scufundari in Marea Rosie pentru toate categorrile: incepatori, avansati, cu certificat.
Cairo (1 zi) - 89 EUR/persoana - Min. 10 persoane
Plecare in zori cu autocarul spre Cairo. Se viziteaza piramidele (Poze Piramida lui Keops , Poze Piramida lui Kephren), Sfinxul (Poze Sphinxul), Templul din Vale; dupa servirea pranzului vizita la Muzeul de Egiptologie si la un atelier de papirus. Dupa masa tarziu intoarcere la Hurghada. Cina si cazare la hotelul ales.
Cairo, cu avion - 339 EUR/persoana - Min. 8 persoane
Plecare in zori cu avionul spre Cairo. Se viziteaza piramidele, Sfinxul, Templul din Vale; dupa servirea pranzului vizita la Muzeul de Egiptologie si la un atelier de papirus. Dupa masa tarziu intoarcere la Hurghada. Cina si cazare la hotelul ales. Tarife valabile numai cu rezervare prealabila la agentie; la fata locului se practica alte tarife.
Cairo (2 zile) - Min. 10 persoane
Hotel**** - 129 EUR/persoana sau Hotel***** - 169 EUR/persoana
1. zi: Plecare in zori cu autocarul spre Cairo. Se viziteaza Muzeul de Egiptologie (Poze Muzeul de Egiptologie), pranz, cazare la hotel, posibilitate de cumparaturi la bazarul Khan el Khalili (Poze Bazar Khan el Khalili). Cina la hotel, posibilitate de programe facultative.
2. zi. Dupa micul dejun se viziteaza piramidele, Sfinxul, Templul din Vale; vizita la un atelier de papirus, Citadella (Poze Citadel of Salah Al Din), intoarcere la Hurghada. Cina si cazare la hotelul ales.
Luxor, cu autocar - 89 EUR/persoana - Min. 10 persoane
Plecare in zori spre Luxor. Se viziteaza: Malul de Est (Templul Karnak), pranz, traversarea Nilului (Poze Nilul) cu barca cu motor, obiectivele de pe Malul de Vest (Valea Regilor, Templul Reginei Hatsepsut, Colosii lui Memnon (Poze Colosii din Memnon)), vizitarea unui atelier de prelucrare a alabastrului. intoarcere la Hurghada.
Luxor (2 zile) - hotel**** 149 EUR/persoana
1. zi: Plecare in zori. Malul de Est (Templul Karnak (Poze Templul din Karnak)), pranz, vizita la un atelier de papirus, cazare la hotel. Vizitarea Temlului Luxor, cina la hotel. 2. zi. Mic dejun, check out, obiectivele de pe Malul de Vest (Valea Regilor (Poze Valea Regilor), Templul Reginei Hatsepsut (Poze Templul lui Hatsepsut), Colosii Memnon), vizitarea unui atelier de prelucrare a alabastrului. Dupa masa intoarcere la Hurghada.
Jeep Safari (program dupa masa) - 49 EUR/persoana - Min. 6 persoane
Aventura in desert, vizitarea unui sat de beduini, plimbare pe camila, sisha, apus de soare fermecator. Cina si intoarcere la hotel.
Safari 1001 - 49 EUR/persoana
Aventura in desert cu jepepuri, cina BBQ in cort beduin cu show folcloric, consumatie nelimitata de bauturi (locale alcoolice, bere, vin, racoritoare).
FARA GHID
Beach Buggy /Quad runner - 99 EUR/ persoana
Aventura in desert cu motoare quad (pentru 1 persoana), posibilitate de plimbare cu camila, cina, show folcloric. Recomandat pentru soferi cu experienta! Program dimineata sau dupa masa, singura diferenta este cina.
Red Sea Dolphin - 59 EUR/persoana
Excursie cu catamaran cu fund de sticla, se admira coralii si vietatile minunate ale marii.
Insulele Gifton - 89 EUR/persoana
Excursie de o zi cu vaporul in lumea insulelor de corali de sub apa, cu mai multe opriri si posibilitati de snorkelling. Pranz, posibilitate de plaja, intoarcere la hotel.
Excursie cu vaporul (BBQ) - 89 EUR/persoana
Program de o zi, cu vaporul, pe Marea Rosie, cina BBQ pe vapor, mai multe opriri cu posibilitati de snorkelling, plaja. Seara intoarcere la hotel.
Tur de oras - 29 EUR/persoana
Dupa vizitarea moscheei si a bisericii, posibilitati de cumparaturi in bazarul din Dahar. Shisa la o cafenea, cu welcome drink, vizita la o parfumerie, intoarcere la hotel.

  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
   Alexandria
   El Gouna
   Hurghada
   Sharm El Sheikh
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2022@ SEJUR.org