Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Romania >>Sejur Eforie Nord >> Hotel Philoxenia Eforie Nord

  Hotel Philoxenia Eforie Nord 
     mai multe Hoteluri Eforie Nord de 3 stele
Hotel Philoxenia Eforie Nord
Hotel Philoxenia Eforie Nord
Localizare: situat chiar in centrul statiunii, in apropiere de plaja Debarcader, la circa 100 m. de plaja.

Descriere: Se ofera cazare in 8 camere duble, 4 camere triple si 2 apartamente. Fiecare camera (dubla sau tripla) dispune de grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer conditionat, telefon, mobilier modern, terasa.
Apartamentele sunt formate din 2 dormitoare, grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer conditionat, telefon, mobilier modern, terasa.

Facilitati: Dotarile moderne si pozitia foarte apropiata de plaja sunt avantajele de necontestat ale hotelului Philoxenia. Turistii hotelului se pot bucura in aceeasi masura de restaurant si bar de zi, parcare.


Comentarii & impresii din sejur Hotel Philoxenia Eforie Nord:
   dan (03-02-2010 13:49)
Am fost in iunie 2009. Pretul super, am avut o oferta 5=7. Camera enorma, curata. DAR prosoapele le/au schimbat la cererea noastra dupa cateva zile, iar lenjeria niciodata. Personalul super gretos (mai ales o sefa / patroana o doamna blonda), cu exceptia unul chelner Radu f dragut si amabil. Am vrut sa mai stam dar ni s/a comunicat ca nu mai sunt camere libere, desi afisul cu "camere libere" s/a mentinut la intrare. Am apelat peste drum unde este o vila super cu preturile la jumatate, f curat si cu personalul politicos. Pacat de locatie si de camere! Nu cred ca voi mai merge intr/un loc unde nu am fost respectat. Uitam, intr/o seara, cand avem invitati la masa, am asteptat comanda 1 ora si a fost si cam in bataie de joc pt ca ei aveau un grup...iar clientii hotelului nu mai erau importanti. Repet, pacat de locatie...restul ...lasa mult de dorit


Parerea ta despre Hotel Philoxenia Eforie Nord / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Philoxenia Eforie Nord; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Philoxenia Eforie Nord.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2024@ SEJUR.org