Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4 stele, Konstantin si Elena, Bulgaria
Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4 stele, Konstantin si Elena, Bulgaria

Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4 stele Konstantin si Elena, Bulgaria

Evaluare: 7.00/10 din 1 de impresii despre Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4*
[vezi impresii] [adauga parere ta] [vezi harta]

Adresa Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4 stele, Konstantin si Elena, Bulgaria:

Localizare Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena Konstantin si Elena Bulgaria: se afla direct pe plaja.

Descriere Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena Konstantin si Elena Bulgaria: Hotelul Sirius Beach 4**** este un hotel nou, deschis vizitatorilor tot timpul anului. Pe timp de sezon hotelul ofera servicii in regim all inclusive iar pe timp de iarna, complexul ofera cazare cu mic dejun si acces la fitness si piscina. Structura de cazare a hotelului este formata din: 15 camere single, 90 de camere duble, 27 de camere family, 11 studiouri. Toate camerele sunt mobilate modern, cu linie telefonica directa, seif, TV prin satelit, aer conditionat cu sistem de reglare individual, minibar.

Facilitati Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena Konstantin si Elena Bulgaria: Room service, Studio cosmetic, Coafor, Cabinet stomatologic, Servicii medicale, Sala de internet Restaurantul principal dispune de 180 de locuri pe 2 niveluri si pe terasa se pot ocupa pana la 70 locuri. Este pozitionat in asa fel incat este deasupra valurilor marii si pe langa privelistea deosebita, se remarca printr-un design interior elegant. Pe timp de vara se organizeaza bufet in aer liber cu specialitati bulgaresti si internationale. Se pot organiza si evenimente precum nunti, botezuri, aniversari etc. Lobby bar Are o capacitate de 60 locuri si se pot servi diverse bauturi alcoolice si racoritoare, cocktailuri, gustari si deserturi. Program: 8.00 ? 24.00. Sky bar Este localizat la etajul al 7-lea si are ocapacitate de 80 locuri, plus 90 de locuri pe terasa. Ofera o priveliste panoramica de neuitat. Este un loc potrivit pentru intalniri si cine romantice. Se pot organiza petreceri private, aniversari, cocktailuri. Restaurant ?Ship? Un loc deosebit, transformat intr-un restaurant intim unde se servesc bauturi calde si reci, cocktailuri non-alcoolice, deserturi si altele intr-o atmosfera linistita, placuta. Sala de conferinte are o capacitate de pana la 100 persoane. Se pot organiza simpozioane, seminarii, conferinte si evenimente corporate. Sala este echipata cu flip-chart, sisteme multimedia, sunet si ecran. In centrul de Spa exista piscina interioara cu apa mineralizata (37 C), cu jacuzzi. In centrul de Wellness exista mai multe proceduri precum aromoterapie, masaj, programe de tratament cu namol, sauna si solar.

Localizare pe harta Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4*

impresii, comentarii & pareri Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4*

alexandra

am fost la hotel sirius in perioada de:1VIII.2010pana pe 6.VIII.2010 mia placut foarte mult de animatori:maria,irina,dimo,peter,deco.A mia placut mult ca la 4:00 aveam ora de dans si jocurile lor cel mai mult dansul jai ho

raspunde Data: 02-10-2010

Povestește-ne experiența ta la Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Sirius Beach Sf Constantin and Elena 4*.