Hotel Yonca 3 stele, Kusadasi, Turcia

Hotel Yonca 3 stele Kusadasi, Turcia

Evaluare: 8.00/10 din 2 de impresii despre Hotel Yonca 3*
[vezi impresii] [adauga parere ta] [vezi harta]

Adresa Hotel Yonca 3 stele, Kusadasi, Turcia:

Localizare Hotel Yonca Kusadasi Turcia: este situat la 5 km de centrul statiunii, la 300 m de plaja si la 75 km de aeroportul din Izmir.

Descriere Hotel Yonca Kusadasi Turcia: Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 60 apartamente.

Facilitati Hotel Yonca Kusadasi Turcia: living, dormitor, bucatarie, aer conditionat, telefon, TV, balcon, grup sanitar propriu.

Localizare pe harta Hotel Yonca 3*

impresii, comentarii & pareri Hotel Yonca 3*

Adrian Moncea

Un loc foarte frumos, personal prietenos, mâncare bună. Raport calitate-preț excelent. Camerele sunt impecabil de curate, apartamentele spațioase, o piscină frumoasă și mare. Există chiar și o terasă mare pe acoperiș. Nu foarte departe de centrul orașului, stația de autobuz este chiar în fața hotelului. Există un mic bazar în vecinătatea hotelului și este la o stație de autobuz distanță de supermarket. Plaja este la aproximativ 700 de metri. Este o zonă cu case de vacanță ale turcilor, nu o zonă turistică. Camerele care dau spre strada principală sunt zgomotoase, dar cele de pe cealaltă parte sunt foarte liniștite. Per total, un hotel foarte plăcut, aș reveni cu siguranță!

raspunde Data: 30-03-2024

fdwetwe

Naşpa vacanţă prost hotel şi mâncare dezgustătoare.

raspunde Data: 18-05-2011

Povestește-ne experiența ta la Hotel Yonca 3*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Yonca 3*.