Hotel Viking Star Kemer 5 stele, Kemer, Turcia

Hotel Viking Star Kemer 5 stele Kemer, Turcia

Adresa Hotel Viking Star Kemer 5 stele, Kemer, Turcia:

Localizare Hotel Viking Star Kemer Kemer Turcia: Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer si la 45 km de aeroportul Antalya.

Descriere Hotel Viking Star Kemer Kemer Turcia: Hotelul a fost construit in 2007, are 198 de camere si o capacitate de 432 de locuri, 4 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 12 camere cu conexiune si 2 king suite. Toate camerele sunt decorate elegant, au A/C, balcon, TV satelit (LCD), minibar (prima zi gratuit), telefon direct, program muzica, baie cu dus, uscator par, seif (extra). Prosoapele sunt schimbate in fiecare zi, lenjeria de 3 ori/saptamana .

Facilitati Hotel Viking Star Kemer Kemer Turcia: Un restaurant interior (220 locuri) si unul exterior (320 locuri), un restaurant ? la Carte (italienesc, 110 locuri, bauturile sunt extra), un pub englezesc, o sala de conferinta, o sala de lectura, snack bar, pool bar, vitamin bar, lobby bar, disco (extra), baby-room, spalatorie si calcatorie (extra), doctor (extra), rent-a-car, parcare, o sala de jocuri (biliard, cinema, play station cu plata), centru SPA (extra), coafor, magazine, room service 24 h (extra) si un serviciu special pentru persoanele cu dizabilitati. Sezlonguri si umbrele gratuit la piscina. O piscina interioara si una exterioara, un tobogan. Program animatie. Fara plata: baie turceasca, sauna, fitnes. Internet cafe, miniclub, sala de jocuri pentru copii, o sala de jocuri (biliard, cinema, play station cu plata), centru SPA (masaj extra)

Povestește-ne experiența ta la Hotel Viking Star Kemer 5*:

Fie că este vorba despre ospitalitatea primită, calitatea camerei sau experiența culinară, împărtășește-ne gândurile tale pentru a ajuta alți vizitatori să ia cea mai bună decizie când aleg Hotel Viking Star Kemer 5*.