Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Romania >>Sejur Eforie Nord >> Hotel Roxy si Mario Eforie Nord

  Hotel Roxy si Mario Eforie Nord 
     mai multe Hoteluri Eforie Nord de 3 stele
Hotel Roxy si Mario Eforie Nord
Hotel Roxy si Mario Eforie Nord
Localizare: se afla in imediata apropiere de Teatrul de Vara

Descriere: Hotelul ofera cazare in 15 camere duble si un Duplex. Datorita constructiei sale, camerele sunt de dimensiuni diferite, camerele cu balcon fiind mai spatioase si cele fara balcon mai putin spatioase, lucru de care s-a tinut cont la tarifare. Toate camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, aer conditionat, mobilier de calitate. Duplexul dispune de 2 dormitoare decomandate, 2 grupuri sanitare cu acces din hol,doua balcoane, TV cablu, frigider, aer conditionat, mobilier de calitate.

Facilitati: Frumoasa gradina interioara cu loc de joaca pentru copii, balansoar, masa de tenis.Restaurant, terasa de 60 locuri, gratar. Parcare proprie pazita.


Comentarii & impresii din sejur Hotel Roxy si Mario Eforie Nord:
   mariana (28-12-2011 23:26)
Sugerez sa consulte un specialist in amenajari interioare, camerele si holurile sunt sufocante, incarcate de vaze, flori de plastic, tablouri, ceasuri toate de prost gusct. Sincer va spun...

   andreea (28-05-2011 23:23)
daa gabriela..preturi convenabile in septembrie..oriunde sunt ...plus ca si asa sunt destul de ridicate pentru 3 stele...am fost in august 2010...nu e cine stie ce...plus ca personalul lasa de dorit.....nu va recomand Roxy and Mario!!!

   cristi (02-01-2011 17:39)
foarte misto hotelul

   gabriela (11-09-2010 11:47)
am fost in septembrie 2010. preturi convenabile, curatenie, personal atent si serviabil, mancare buna, parcare in curtea hotelului. a fost super!


Parerea ta despre Hotel Roxy si Mario Eforie Nord / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Roxy si Mario Eforie Nord; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Roxy si Mario Eforie Nord.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2024@ SEJUR.org