Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Bulgaria >>Sejur Nisipurile de Aur >> Hotel Preslav

  Hotel Preslav 
     mai multe Hoteluri Nisipurile de Aur de 3 stele
Hotel Preslav
Hotel Preslav
Localizare: Incojurat de verdetea hotel este la 150 de m de plaja. Apropiere se afla centru medicinal Ambasador si discoteca.Centru cu restaurante si magazine este la 500 de m.

Descriere: Hotelul modern este construit de doua blocuri legate cu lobby barul.De la iesirea ajungeti centrul medicinal Ambasador.Hotel Preslav ofera 150 de camere,3 etaje fara lift,lobby cu receptie,loc cu tv cablu,lobby,restaurant,bar la piscina,magazin si gradina.

Facilitati: mobilate placut,dus,wc,balcon,tv satelit,frigider,telefon,posibilitete pentru un pat in plus. Apartamente pentru 2\4 persoane,mobilate placut,separate cu usa la dormitor cu pat francez si camera de zi cu posibilitate pentru un pat in plus,baie ,wc,balcon,tv satelit,frigider,telefonNu avem inca impresii / comentarii despre Hotel Preslav
Fii tu primul care scrie despre Hotel Preslav.

Parerea ta despre Hotel Preslav / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Preslav; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Preslav.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2022@ SEJUR.org