Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Bulgaria >>Sejur Albena >> Hotel Dobrudjia Albena

  Hotel Dobrudjia Albena 
     mai multe Hoteluri Albena de 3 stele
Hotel Dobrudjia Albena
Hotel Dobrudjia Albena
Localizare: situat in centrul statiunii, la doar 150 metri de plaja.

Descriere: Hotelul are 17 etaje, 6 ascensoare si dispune de 170 de camere duble, 70 de single, 43 de apartamente (12 apartamente junior si 31 de apartamente standard) si 2 camere dotate special pentru persoane cu dizabilitati la primul etaj al hotelului.
Camerele duble sunt amenajate modern si dispun de grup sanitar propriu, telefon, televizor cu programe transmise prin satelit si mini bar.O parte din camere sunt dotate cu aer conditionat si balcon.
Apartamentele junior sunt formate din living si dormitor si sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon, televizor cu programe transmise prin satelit, mini bar si aer conditionat.
Apartamentele standard sunt formate din living si 2 dormitoare si sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon, televizor cu programe transmise prin satelit, mini bar si aer conditionat.

Facilitati: restaurantul principal, restaurantul panoramic "Ciel Bleu", restaurantul chinezesc, doua baruri de zi, cafenea panoramica, bar de noapte, piscina acoperita si in aer liber, centru comert, doua sali de congrese cu 250 si respectiv 30 de locuri, sala de Internet, Casino, salon de coafura, inchiriere de masini, garaj subteran si parcare.


Comentarii & impresii din sejur Hotel Dobrudjia Albena:
   NHRFTFDRS (05-05-2010 14:55)
AM FOST LA ACEST HOTEL SI A FOST CAM NEPLACUT


Parerea ta despre Hotel Dobrudjia Albena / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Dobrudjia Albena; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Dobrudjia Albena.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2022@ SEJUR.org