Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Bulgaria >>Sejur Albena >> Hotel Dobrudja

  Hotel Dobrudja 
     mai multe Hoteluri Albena de 4 stele
Hotel Dobrudja
Hotel Dobrudja
Localizare: Hotelul “Dobrudja” se afla in centrul complexului, la doar catva minute de plaja , la inceputul strazii comerciale de mestesugari.

Descriere: Hotelul reprezinta o cladire de 17 etaje.La dispozitia oaspetilor sunt restaurantul principal, restaurantul panoramic “Ciel Bleu”, restaurantul chinez, doua baruri de zi, cafenea panoramica, bar de noapte, piscina acoperita si in aer liber, garaj subteran, parking, centru de congrese si comert, doua sali de congrese cu 250 si respectiv 30 de locuri, sala de Internet, salon de coafuri, inchiriere de masini. Hotelul ofera informatiile necesare, o gama bogata de servicii adaugatoare si inchirierea obiectelor de uz casnic. La dispozitia oaspetilor le sta unicul ,dupa felul sau pe litoralul bulgar,centru balneologic care ofera diverse programe de tratament si recuperare,sala de fitnes, sauna. Hotelul are 239 camere si 43de apartamente – total 579 paturi.

Facilitati: camerele sunt amenajate modern si dispun de baie, toaleta, telefon,balcon, televizor cu programe TV transmise prin satelit, mini bar. Dormitoarele in apartamentele sunt separate de celalalta camera cu usa camerele sunt amenajate modern si dispun de baie, toaleta, telefon,balcon, televizor cu programe TV transmise prin satelit, mini bar.Nu avem inca impresii / comentarii despre Hotel Dobrudja
Fii tu primul care scrie despre Hotel Dobrudja.

Parerea ta despre Hotel Dobrudja / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Dobrudja; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Dobrudja.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2022@ SEJUR.org