Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Romania >>Sejur Mangalia >> Hotel Corsa Mangalia

  Hotel Corsa Mangalia 
     mai multe Hoteluri Mangalia de 3 stele
Hotel Corsa Mangalia
Hotel Corsa Mangalia
Localizare: pe faleza, la 50 m de mare. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Descriere: 45 camere duble (24 cu vedere la mare; 21 cu vedere la oras), 3 apartamente, 3 etaje, salon mic dejun (este dotat cu acces internet si poate fi amenajat ca sală de conferinte). Dotari camere: camere duble cu tv, minibar, balcon cu masută si scaune (numai pt camerele cu vedere la mare), bai cu dus (cădită), aer conditionat; apartamente: living, dormitor, tv cablu, minibar, aer conditionat, balcon cu masută si scaune, baie cu cadă.

Facilitati: - salon mic dejun (este dotat cu acces internet si poate fi amenajat ca sala de conferinte) , bar de zi cu terasa , parcare (contra cost) Tratament se poate efectua in bazele de tratament ale Sanatoriului Balnear Mangalia, la circa 50 m de hotel


Comentarii & impresii din sejur Hotel Corsa Mangalia:
   Radu (15-08-2011 09:24)
De ce nu apar toate impresiile. Apar doar cele bune?

   Bosinceanu Radu (15-08-2011 09:11)
Totul este fals la hotelul Corsa din Mangalia. Este la fel ca pe timpul inchizitiei. Patronii nu fac altceva decat sa supravegheze zona cu multa atentie. Aerul conditionat se plateste(30 lei/zi), chiar daca se lauda pe internet ca este inclus in pret. Chiar iti elibereaza si o chitanta falsa(care nu e nicicum fiscala) facuta pe calculator. Ar trebui ca cineva sa sesizeze finantele pentru ca-si cam fac de cap.Cica patronii sunt finii primarului din Mangalia, de aceea isi si permit orice.

   Elena (25-10-2009 11:46)
Pentru d-na Elena,imi pare sincer rau pentru ce ati scris despre Hotel Corsa si am o intrebare pt.d-voastra:daca nu v-a placut Hotelul Corsa,de ce doamna draga ati revenit si ati afirmat ca este cel mai frumos si primitor hotel??? In legatura cu micul dejun pt.copil,va informez ca este obligatoriu pt.copii peste 3 ani,iar cei de la agentie stiau asta.


Parerea ta despre Hotel Corsa Mangalia / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Corsa Mangalia; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Corsa Mangalia.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2020@ SEJUR.org