Petrece un SEJUR de neuitat

 
  Sejur Romania >>Sejur Jupiter >> Hotel Capitol Jupiter

  Hotel Capitol Jupiter 
     mai multe Hoteluri Jupiter de 2 stele
Hotel Capitol Jupiter
Hotel Capitol Jupiter
Localizare: in centrul statiunii, pe malul marii. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.

Descriere: Dotari generale: 13 etaje, restaurant 3 stele (430 locuri; aer conditionat; deschis între orele 8-23), bar cu terasă, piscina renovata (adulti si copii), parcare păzită cu plată, 3 lifturi, magazin, pizzerie si grădină de vară, seif la receptie; sală de conferinte (80 de locuri, aer conditionat, flip chart, ecran, videoproiector, sonorizare, acces internet), club de recreere (se pot închiria în cadrul clubului jocuri de remi, table, carti de joc); terasă acoperită cu iesire din restaurant. Dotari camere: camere duble 3 stele complet renovate: mobilier nou, ferestre cu tâmplărie PVC si geam termopan, tv cablu, minibar, parchet cu covorase, balcon cu scaune, baie cu dus (cădită), sifonier; camere duble 2 stele: baie cu dus renovată (cădită), tv cablu, minibar, parchet cu covorase, balcon cu scaune, ferestre cu tâmplarie PVC si geam termopan, sifonier; garsoniere: complet renovate, mobilier nou, 1 pat matrimonial + 1 canapea neextensibilă, aer conditionat, parchet cu covorase, balcon cu scaune, sifonier, tv cablu, minibar, baie cu dus (cădită); garsonierele nu au vedere la mare. In camere se admit maxim 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.
- Poze Hotel Capitol Jupiter

Facilitati: Piscine renovate pentru adulti si copii, cu umbrele si sezlonguri (contra cost). Restaurant 3 stele (430 locuri; aer conditionat; deschis intre orele 8-23), bar cu terasa, 2 terase acoperite cu iesire din restaurant, pizzerie, barbeque american si gradina de vara, loc de joaca pentru copii. Magazin, seif la receptie. Optional se pot inchiria remi, table, carti de joc, teren de tenis, inchirere cearceaf de plaja. Sala de conferinte de 80 locuri: aer conditionat, flip chart, ecran, videoproiector, sonorizare, acces internet. Parcare. - Se accepta accesul cu animale de companie cu carnet de sanatate pentru care se achita o taxa de 50% din valoarea unui loc de cazare si este obligatorie purtarea botnitei.Nu avem inca impresii / comentarii despre Hotel Capitol Jupiter
Fii tu primul care scrie despre Hotel Capitol Jupiter.

Parerea ta despre Hotel Capitol Jupiter / Write your review
Daca ai fost aici, trimite un comentariu / sfat util celor care vor sa mearga la Hotel Capitol Jupiter; sunt binevenite orice informatii, experiente personale etc pentru informarea altor turisti care se intereseaza de Hotel Capitol Jupiter.

Nume
Email
Adauga un comentariu:


Introduceti codul din imagine:

* Toate campurile sunt obligatorii
  Austria
  Bulgaria
  Cehia
  Croatia
  Egipt
  Grecia
  Italia
  Romania
  Slovacia
  Spania
  Tunisia
  Turcia
  Ungaria

VREAU OFERTAsuper oferte antalya, turcia 2014


2020@ SEJUR.org